Jobb Kristianstad

Telisol Jobb Kristianstad

Ny sida för Jobb Kristianstad

Telisol har som ett led i tillväxten startat en ny hemsida som ska generera arbetstillfälle i Kristianstadsregionen med omnejd. Sidan heter Jobb Kristianstad, vars mål är att informera människor som söker jobb i Kristianstad om de möjligheterna som Telisol kan ge, framförallt unga människor på en tuff arbetsmarknad.

Telisoltjänster som ligger ute på Jobb Kristianstad

Just nu ligger ett flertal tjänster ute, främst inom försäljning inom telekom och data/IT. Vi kan erbjuda arbetstillfällen för såväl utesäljare som telefonsäljare både inom talabonnemang även kallat voice, datatjänster och IT-tjänster men också inom telefonväxelförsäljning med finansiering.

Finders Fee på jobb Kristianstad

Nytt för våren är Finders Fee kampanj, kampanjen gör att anställda på Telisol som bidrar med kandidater som blir anställda får en belöning i sitt lönekuvert för arbetet de utfört. De bästa kandidaterna får vi oftast in via rekommendation i de interna leden på Telisol.

Telisol om långsiktighet via Jobb Kristianstad

På Telisol så ser vi en framtid för jobb Kristianstad där vi främst kan hitta bra personal i ett kort perspektiv men vi vill också öppna upp möjligheten för andra företag att använda jobb Kristianstad i sin rekrytering.

På Telisol arbetar vi passions och värderingsdrivet vilket gör att samhällsnyttan går hand i hand med kärnverksamheten. Vi ser således att Jobb Kristianstad ska agera till långsiktig nytta för Kristianstad som stad och kommun. Nu handlar det främst om att Jobb Kristianstad ska fungera optimalt för Telisols rekryteringsverksamhet i staden för att sedan övergår i något större, något annat. För att se mer om Telisols värderingsarbete besök gärna vår Telisol Outlet, till förmån för hemlösa!

På Telisol är vi tacksamma mot staden Kristianstad som tagit emot oss med öppna armar. Vi har lojal och kompetent personal i staden sedan 8 år tillbaka. Vi har blivit väl mottagna av såväl kommun som media. Det skulle teoretiskt kunna finnas en möjlighet att vi på Telisol skänker Jobb Kristianstad till Kristianstad stad, det får framtiden utvisa.

Kontakta jobb Kristianstad

Om du har frågor om Jobb Kristianstad eller Telisols verksamhet i staden så är du naturligtvis välkommen att kontakta vår rekryteringsansvariga, Kim Severinsen. Kim har arbetat på Telisol sedan vi etablerade oss i staden och är således väl bekant med både verksamheten och staden som rekryteringsbas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *