Telisol, på plats reparation

Telisol, på plats reparation

De allra flesta av oss älskar våra mobiltelefoner. Vi kommer ihåg vår allra första, antingen den stora klumpen vars enhet man förvarade bakom sättet i bilen, eller den lilla smidiga där ”Snake” gick varmt, vare sig man hade tid eller inte.

Hur gjorde man förr?

I dag kan en person, vare sig man haft sin mobiltelefon under större delen av livet, eller bara under några få år, inte tänka sig att vara utan den. Hur gjorde man förr? När bilen fick punktering vid väggkanten och man behövde ha tag i en anhörig eller en verkstad, hur gjorde man då? Eller när man hastigt behövde avboka ett möte, meddela att man var försenad eller kanske att en olycka inträffat. Hur gjorde man då? Idag räcker det med att man glömmer telefonen hemma när man skall in till staden på ett ärende, för att man skall känna sig vilsen och okontaktbar.

I takt med att utvecklingen går framåt har vi även fått hela internet smidigt tillgängligt i fickan. Idag plingar det till så fort man får ett email, och detta har underlättat arbetet för många då ens arbetsplats automatiskt finns där man just då befinner sig.

Din mobila kalender gör det möjligt för dig att hålla koll på möten och annat, och med en integration med familjens kalender så vet du även när det är din tur att hämta barnen i skolan. Till exempel.

Utvecklingen medför frihet, design och möjligheter

Utveckling är bra, det kan vi nog alla vara överrens om. Det kommer fler och fler funktioner som vi alla har möjlighet att ta del av, och som i många fall underlättar vår vardag. Men i takt med utvecklingen blir telefonerna också tunnare, snyggare, lyxigare och ömtåligare. Framförallt den ömtåliga delen är en dålig egenskap för en produkt som man tar med sig överallt.

När din mobiltelefon går sönder, det kan röra sig om spruckna displayer, dåliga knappar, ett mystiskt glapp någonstans, och så vidare, så utnyttjar man i de flesta fall sin garanti och skickar in sin telefon för att få den iordningställd. Detta kan ta upp till fyra veckor, och under den tiden så försvinner din kalender, din mobila arbetsplats, din frihet och så vidare.

Vi hjälper dig på plats

Telisol har nu möjligheten, att på vissa orter i Sverige och på utvalda telefoner, erbjuda ”På plats reperation”. En på plats reperation innebär att du inte längre behöver skicka iväg din telefon. Istället kommer du in till oss och så hjälper vi dig. På en på plats reperation kan vi byta din telefons glas, både framsida och baksida. Vi kan byta knapparna, ta hand om glappkontakter och annat.

En på plats reperation tar ungefär trettio minuter och du kan promenera vidare med telefonen i säkert förvar i fickan.

Vill du veta mer om Telisols ”På plats reperation” så kontakta oss redan idag. Med vår hjälp är du inte utan din livlina längre än nödvändigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *